In deze tijd hebben mensen niet al te veel geld om het uit te geven aan het interieur. De inrichting van een woning kan een leuke uitdaging zijn als je een budget hebt. Ontdek hier dé tips voor een makkelijk betaalbaar, en toch een leuk interieur!

ONLINE

Er wordt tegenwoordig veel online geshopt. Houdt daarom altijd via internet in de gaten of er aanbiedingen zijn (op bijvoorbeeld dé stoelen of dé bank die u al een tijdje op het oog hebt) of op items die in de sale zijn.
Ook via social media, zoals Facebook, kunt u groepen volgen die speciaal op ‘tweedehands’ spullen zijn gericht. Vaak hebben ze subgroepen voor uw eigen regio en de meest leuke aanbiedingen.

Via Marktplaats kunt u tweedehands goederen winkelen, of natuurlijk nieuwe spullen. Heel handig om een budget in te voeren voor een maximale prijs. Houd er wel rekening mee dat u in uw omgeving blijft, het zou zonde zijn om veel geld aan bezine uit te moeten geven! TIP: benader altijd de persoon per telefoon (indien mogelijk) en anders per e-mail. Bellers zijn sneller!

Kortom, de volgende online bronnen:
– Facebook;
– Marktplaats;
– De websites/folders van diverse interieurketens;

OFFLINE

Winkel bij de Kringloop! Voorheen een wat negatieve klank over dit genre winkels, maar ze zijn momenteel weer helemaal hip. Voor weinig geld vind u vaak de leukste meubels en andere dingen om je huis goedkoop in te richten. Als u goed zoekt vindt u, naast heel veel rommel, ook écht pareltjes die nog meer dan prima te gebruiken zijn.

Bezoekwaardig zijn eveneens: vlooienmarkten, beurzen en outlets van meubelzaken!

OF… DO IT YOURSELF! (DIY)

U kunt vaak veel meer dan u zelf denkt!  Het oude tafeltje dat eigenlijk rijp is voor het grofvuil, is met een likje verf om te toveren tot een tafeltje dat er als nieuw uit ziet. Ter inspiratie kunt u op Instagram, Facebook of  Pinterest kijken, daar vind u diverse ideeën, vaak ook uitgelegd.

Wanneer u in uw directe omgeving laat weten dat u op zoek bent naar meubelen, komen vaak uit onverwachte hoek aanbiedingen. Er is altijd wel iemand blij dat hij van z’n oude spullen af kan, en zo bent u weer blij met dat ene tafeltje of kastje.