Eneco neemt de Nederlandse activiteiten van energieleverancier E.ON over. Hierdoor gaan 200.000 particuliere en zakelijke klanten over naar Eneco.

Dit meldt het energieconcern 21 februari. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De contractvoorwaarden en tarieven voor de klanten van E.ON blijven ongewijzigd, maar zij worden wel klant van Eneco.
Ook de circa tweehonderd medewerkers van E.ON in Nederland gaat over naar Eneco. Op korte termijn verandert er niks voor deze werknemers.

E.ON is in Nederland de merknaam van Uniper Benelux, onderdeel van het Duitse energieconcern Uniper. Dit laatste bedrijf ontstond in 2016 toen E.ON de kolen- en gasactiviteiten afsplitste in een nieuw concern. Voor de levering van energie bleef Uniper actief als E.ON.

Hans Schoenmakers, de directeur van Uniper Benelux, vertelt in een persbericht dat het concern zich wil toeleggen op de productie van energie en borging van de leveringszekerheid en innovatie.

Bron: Nu.nl

Wil jij absoluut niet over naar Eneco. Laat dan hier je gegevens achter en kijk of je elders een beter aanbod kan krijgen.

Vraag hier uw adviesgesprek aan

Gratis en vrijblijvend!