Het Nationaal Bespaar Buro is een bedrijf dat wordt gerund door een ervaren, professioneel en enthousiast team. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt besparen op uw vaste lasten.

Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in het adviseren over de vele verschillende bespaar mogelijkheden. Ons advies en werkzaamheden zijn zowel voor consumenten als bedrijven gratis en vrijblijvend. Bij een eventuele overstap ontvangen wij een vergoeding van de door u gekozen maatschappij.

Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, voorkeuren en eventuele looptijden van contracten.

Bij Nationaal Bespaar Buro is een deskundig en enthousiast team werkzaam. De adviseurs van Nationaal Bespaar Buro zien het als een uitdaging om voor u altijd de beste aanbiedingen te zoeken. U kunt onder andere contact hebben met Marc, Wesley, Anouk, Ilse, Rob, Kaylee, Nikki, Robin, Isabella, Niels, Levy, Lars, Emma of Maaike.

ONTMOET ONS TEAM

WAT ONZE WERKWIJZE PRECIES IS?

Bekijk de video hieronder:

VACATURE TELEFONISCH BESPAARADVISEUR

VACATURE TELEFONISCH BESPAARADVISEUR (M/V)
Deeltijd (8 uur)

Bijverdienen-Word bespaaradviseur!

Student, scholier óf net klaar met school/opleiding?

Dan is ons team op zoek naar jou! Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een fantastische uitdaging? Word bespaaradviseur op onze marketing afdeling. Werk je bij ons dan verdien je een vast uurloon, begin je op flexibele tijden en doe je goede ervaring op in de marketing!

Dit doe je uiteraard niet alleen, je zit met een gezellig team op kantoor! Daarnaast verdien je een TOP salaris én is dit een goede aanvulling op je CV.

Wat ga je precies doen?

Voor diverse bedrijven en klanten gooi jij je enthousiasme, creativiteit en inlevingsvermogen in de strijd. Dan kun jij een geweldig salaris gaan verdienen! Om jou op te leiden tot top telefonisch adviseur, begin je bij het Nationaal Bespaar Buro met een training. Na deze training krijg je begeleiding van je collega’s om jou alles bij te brengen wat nodig is voor een succesvol bespaaradvies.

De werktijden variërend, van maandag tot en met donderdag, van 8:30 uur tot 21:00 uur. Van vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van uur per week.