VACATURE TELEFONISCH BESPAARADVISEUR (M/V)
Deeltijd (8 uur)

Bijverdienen-Word bespaaradviseur!

Student, scholier óf net klaar met school/opleiding?

Wij zijn op zoek naar scholieren en studenten! Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een fantastische uitdaging? Word telefonisch intaker bij het Nationaal Bespaar Buro. Werk je bij ons dan verdien je een vast uurloon. Als telefonisch intaker zet jij je in voor verschillende opdrachtgevers.

Dit doe je uiteraard niet alleen, je zit met een gezellig team op kantoor! Daarnaast verdien je een TOP salaris, die nergens zo hoog is als bij ons.

Wat ga je precies doen?

Je gaat voor diverse opdrachtgevers aan de slag. Voor deze opdrachtgevers gooi jij je enthousiasme, creativiteit en inlevingsvermogen in de strijd voor hen. Dan kun jij een geweldig salaris gaan verdienen! Om jou op te leiden tot top verkoper, begin je bij het Nationaal Bespaar Buro met een salestraining. Je krijgt begeleiding van je collega’s om jou alles bij te brengen wat nodig is voor een succesvolle verkoop.

De werktijden variërend, van maandag tot en met donderdag, van 8:30 uur tot 21:00 uur. Van vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van uur per week.